search
top

5 gratis webinars om jobsøgning via LinkedIn

I de kommende uger vil jobsøgning via LinkedIn blive et tema på denne blog. Hvis du abonnerer på nyheder fra bloggen og ikke interesserer dig for jobsøgning, kan jeg oplyse, at jeg fortsætter med at skrive om andre professionelle anvendelser af LinkedIn, Facebook, osv.

Når emnet jobsøgning er valgt som fokusområde, skyldes det, at jeg gennem tiden er blevet hyret af flere rekrutteringsbureauer, som jeg har hjulpet med LinkedIn – set ud fra en rekrutteringsvinkel. Endvidere har jeg skrevet en guide til jobsøgende for et par rekrutteringsbureauer og holdt en stribe foredrag om jobsøgning via networking og LinkedIn.

Startende i denne uge skal jeg på vegne af HK/Samdata undervise i LinkedIn på en række kurser, hvor fokus også er de jobsøgende. I den forbindelse har jeg rådgivet Martin Stevnhoved med opbygningen af hans profil og online tilstedeværelse. Det er der kommet en artikel ud af i det seneste HK blad. Du kan læse artiklen her.

Guiden er blevet til en bog/manual, som jeg har skrevet sammen med Christen Mau, WLFM. Den hedder “Sådan! Målret din jobsøgning – Netværk dig til et job med LinkedIn”, men mere om den senere :-)
Christen har også skrevet en anden manual manual/bog om at øge sin synlighed på LinkedIn. Den finder du her.

Jeg får ofte henvendelser fra folk i mit netværk, som ønsker hjælp, fordi de er blevet jobsøgende. Min lange ledererfaring gør naturligvis, at jeg har set mange ansøgninger gennem tiden og haft mange til ansættelsessamtale – og desværre tilsvarende været nødsaget til at afskedige en del. Det giver en vis ballast rådgivningsmæssigt, selv om jeg hverken er rekrutteringsekspert eller HR-specialist.

Lang historie for at sige, at jeg har besluttet mig for, at emnet jopbsøgning bliver bloggens fokus de næste uger. Da min klassiske måde at sætte fokus er at afholde webinars, er planen følgende: Der afholdes i alt 5 webinars om jobsøgning via LinkedIn – helt gratis:
1) SKARP PROFIL: Vær klar og tydelig om, hvad du går efter, udarbejd dit komplette cv på LinkedIn og anvend det som udgangspunkt
Webinaret er afholdt og du finder dokumentation, optagelse og præsentation her.
LinkedIn eventen finder du her.

2) NETWORKING: Orienter dit netværk om, at du er jobsøgende, afsøg muligheder via dit netværk og udvid dit netværk.
Webinaret foregik fredag d. 17/2 kl. 11 og du finder dokumentationen her – optaget webinar, præsentation, budskaber og alle spørgsmnål og svar.
LinkedIn eventen finder du her.

3) FOKUS: Gå efter bestemte virksomheder i perioder, research, forbered, connect og gør dig synlig.
Webinaret foregik torsdag d. 23/2 2012 kl. 11 og du finder dokumentationen her.
Du finder den oprindelige LinkedIn event her.

4) SØG: Du skal finde jobbene, og de skal finde dig. Søg og ansøg.
Webinaret bliver afholdt FREDAG d. 2/3 kl. 11.
Du LinkedIn event tilmelding her – angiv venligst at du deltager.
Du kan læse dokumentationen og gense webinaret her.

5) FÅ JOBBET: Selve samtalen. Forberedelse, eksekvering og opfølgning.
Registrer dig gerne på LinkedIn her.
Læs introduktionen til det sidste webinar om jobsøgning her.

Følg med på bloggen og få invitationer til de kommende webinars og artikler ved at angive dit navn og email ude til højre.

Mvh Ole Bach Andersen

7 Responses to “5 gratis webinars om jobsøgning via LinkedIn”

 1. mette louise hersling siger:

  Hej Ole,
  Øv – jeg kan desværre ikke deltage på fredag, men da du jo altid har noget inspirerende på hjerte, vil det være muligt via et link at se webinaret senere?
  Mvh Mette

 2. Tak Mette Louise. Ja, webinaret bliver optaget og et referat bliver lagt her på bloggen, så det kan genses / læses efterfølgende.

  Mvh Ole

 3. Christian siger:

  Er det bare mig som ikke kan få linket til at virke, på denne “manual” for synlighed på LinkedIn?

  Jeg har et stort blankt felt på http://wlfmcph.dk/sadan-gor-dig-bemaerket-og-din-synlighed-med-linkedin/ ved siden af teksten, og når jeg klikker på det, får jeg følgende besked:

  Not Found

  Apologies, but the page you requested could not be found. Perhaps searching will help.

 4. Tak @Christian. Jeg har givet info videre til Christen Mau, WLFM.

 5. Lone siger:

  Håber arrangementet gik godt. Jeg fornemmer, at der er et stort behov for yderligere fokus på de online medier i jobsøgningen, så kan kun støtte denne type arrangementer.

 6. Christian Petersen siger:

  Hej igen.

  Hvornår kan vi forvente episode 2 (Networking)? I dag :) ? Klokken?

  Mvh
  Christian.

 7. […] om at netværke dig til et job med LinkedIn og du kan læse mere om resten og baggrund herfor i den introducerende artikel her. Lad mig gentage her at jeg hverken er jobkonsulent eller rekrutteringsekspert. Disse råd er mine […]

 8. […] om at netværke dig til et job med LinkedIn og du kan læse mere om resten og baggrund herfor i den introducerende artikel her. Lad mig gentage her at jeg hverken er jobkonsulent eller rekrutteringsekspert. Disse råd er mine […]

 9. […] om at netværke dig til et job med LinkedIn og du kan læse mere om resten og baggrund herfor i den introducerende artikel her. Lad mig gentage her at jeg hverken er jobkonsulent eller rekrutteringsekspert. Disse råd er mine […]

 10. […] om at netværke dig til et job med LinkedIn og du kan læse mere om resten og baggrund herfor i den introducerende artikel her. Lad mig gentage her at jeg hverken er jobkonsulent eller rekrutteringsekspert. Disse råd er mine […]

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

top